In 1940 is de vader van dhr. G.J. Douma begonnen met een accountantskantoor aan de Noorderbinnensingel in Groningen die o.a. ook MOLEST verzekeringen afsloot (voor als de bom valt). Dit kantoor is op meerdere plaatsen gevestigd geweest in Groningen waaronder aan de Wassenberghstraat, Jozef Israëlsstraat en de Wegalaan.

In 1980 kwam dhr. G.J. Douma in het bedrijf van zijn vader en is in 1982 met de verzekeringen verder gegaan. Vanaf 1982 tot op de dag van vandaag heeft Douma Assurantiën haar klantenkring uitgebreid met zowel particulieren als bedrijven.

Toekomst

Voor de toekomst zien wij een ontwikkeling waarin advies steeds belangrijker wordt. Dit komt doordat de markt meer open is, maar tegelijk met de nieuwe Europese richtlijnen komen er steeds meer aanbieders bij, ook vanuit het buitenland.

Dit vergt veel kennis van marktontwikkelingen. Voor u als consument is dit nauwelijks bij te houden of te overzien. Om deze reden zullen wij onze dienstverlening in de toekomst blijven aanpassen om u van een passend advies te voorzien, oftwel Uniek advies.

Wij geloven dat persoonlijk contact belangrijk blijft in een wereld waarin alles online is en wordt gedigitaliseerd. Onze persoonlijke benadering, zorgt ervoor dat uw altijd juist en eerlijk advies krijgt. Zo bent u verzekerd van goede verzekeringen en een fijn gevoel. 

 

Adviezen op uurloonbasis behoren tot onze dienstverlening.

Wij zijn gecertificeerd volgens de gedragscodewijzer.

Adres Douma Assuranti√ęn T 050 5340320
Harstkampen 22 F 050 5340659
9753 ET Haren info@douma-assurantien.nl
Openingstijden Maandag t/m vrijdag 9.00 tot 17.00 uur en op afspraak ook buiten deze uren.